Voicemail wordt afgebroken

IT Ondersteuning jun 6, 2019

Bij een klant kreeg ik de klacht dat zijn voicemail maar voor een deel te horen was. De rest was omgezet in een soort digitale piepjes etc.

Kon nooit aan zijn pc liggen want dit was helemaal ok want het was merk xyz. Nu heb ik niets met merken of wat dan ook en ga gewoon kijken hoe ik het kan oplossen.

Terug naar de basis. Ik kon inloggen in het Voip platform van de klant kwam via Comunicare en heb gekeken of alles goed stond. Ik kon de zien dat het email adres juist was. In outlook ook alles gecontroleerd en ook hierin geen problemen. Weer terug naar het Voip platform en hierin een ander email adres opgegeven welke niet in het domein zat. Bingo nu werkt het wel.
Wat blijkt de klant werkt nog met een pop email account…. en had hiervoor spyhunter geïnstalleerd. Spyhunter zorgde ervoor dat de voicemail afgebroken werd. Erg irritant.
Sowieso zijn pop email boxen zakelijk af te raden.

× Wat kan ik doen?